Tájékoztató

Ahogy a bevezetőnkben is szerepelt úgy gondoljuk, hogy az útmutatók használata saját klinikánk munkatársainak nyújthat szakmai alapot a mindennapi munkavégzéshez, azonban fontos segítség lehet a gyermeksürgősségi intézeti ellátásban dolgozó orvosoknak, illetve bármely gyakorló gyermekgyógyász, gyermek háziorvos kolléga számára hasznos lehet.

Az útmutatók regisztrációt követően érhetők el, kizárólag orvosoknak.

A regisztráció-ra kattintva,  regisztrációs kérelem a DE Klinika Központ Gyermekgyógyászati Klinika titkárságára fut be, majd az adatok validitásának ellenőrzését követően 24-48 órán belül a hozzáférést megkapja a kérelmező orvoskollega. A regisztrációról és a fiók aktiválásáról a rendszer üzenetet küldd a regisztráló személynek.

Az oldal bármely tartalma publikus, de a Sürgősségi útmutatók csak regisztrációt követően, és mindig csak bejelentkezést követően érhetők el.

Információk a bejelentkezésről.

  1. A regisztrált külsős orvosok a SZAKEMBEREK menüpont alatt található Bejelentkezés gombra kattintva tudnak bejelentkezni a regisztráció során megadott felhasználónévvel és jelszóval.
  2. A belsős, egyetemi dolgozó orvosok a képernyő jobb felső sarkában található Bejelentkezés gombra kattintva tudnak belépni a saját egyetemi azonosítójukkal és jelszavukkal.

Az oldalon szereplő anyagok a DE Klinika Központ Gyermekgyógyászati Klinika orvosainak szellemi tulajdona, mindennemű terjesztése szerzői jogokat sért.

Frissítés dátuma: 2020.11.08.